Rabu, 27 Juni 2018

ZODIAQ: PLATFORM CRYPTO-FIAT BLOCKCHAIN'I GİRİŞ

Hasil gambar untuk zodiaq bounty

ZODIAQ TÜM NEDİR?
ZODIAQ, kendi bankasına sahip olan ve aynı zamanda hesap açmak, kripto ve fiat para birimi cinsinden para transferi yapmak gibi hesapların saklanması, kripto değişimi gibi işlemleri yürütmek için bir SWIFT kodu ve lisansına sahip bir projedir.

Bu, kendi esnek platformunu uygulayacak bir projedir. ZODIAQ'nın temel amacı, bankacılık sektöründe diğer oyuncular için hazır çözümler sunmaktır, bunun uygulanması en az kaynak gerektirecektir ve önemli ağ etkilerine yol açacaktır.

ZODIAQ platformu teknoloji ve yasal entegrasyona sahip olacak ve yeni oyuncuları daha ucuz ve hızlı bir şekilde bağlayabilecektir.
Sistem bazında engelleme teknolojisinin kullanılması hizmete olan güveni artıracaktır. Bu teknoloji merkezi yönetim olmaksızın çalışır, dolayısıyla işlem maliyetleri ve zamanlamadan etkilenmez.

ZODIAQ'nın stratejik hedefi, klasik bankayı ortaklar arasındaki işlemlerin yürütülmesi için bir yönetim hizmeti olarak alacak olan yeni bir finansal altyapı oluşturmaktır. ZODIAQ içinde merkezi olmayan veri depolama sağlayarak, platform veri koruma oranlarını önemli ölçüde artıracaktır. Uzun vadede, farklı yerlerde platform ve ofis altyapısının geliştirilmesiyle, blockchain teknolojisi ve kuantum bulutları dahil gelecek vaat eden bulut çözümleri, temel bir BT altyapısı ve telekomünikasyon olarak kullanılacaktır.

Çok sayıda finansal hizmete sahip yaygın bir ilişki altyapısı ve kendi döviz rezervlerinin oluşturulması nedeniyle ZODIAQ sistem altyapısı biriminde takas ve takas hizmetleri başlatılacaktır. Bu mekanizma, kullanıcı ve şirket arasındaki karşılıklı olarak karşılıklı mutabakat ve yükümlülüklere dayalı olarak, satılmış ve teslim edilen mallar, mali araçlar ve hizmetler için kullanıcı ve şirket arasındaki herhangi bir karşı yükümlülüğe ilişkin nakit para biriminde ZOD anında anında nakitsiz anlaşmayı mümkün kılacaktır. ekosistem kontürleri. Bu da, teknolojinin koşulsuz değerini yaratır ve sistemin iç para birimi için talep yaratır, böylece değerini pekiştirir.

ZODIAQ, talep üzerine ürün tedarik edebilecektir, bu nedenle piyasa kapsamı tahmin edilebilir.
ZODIAQ, bankalar, mal ve hizmet satıcıları, tüketiciler, fintech şirketleri ve düzenleyiciler arasında, günlük işlemlerde ana irtibat noktası haline gelen, birbirine bağlı bir ekosistem yaratan, blockchain teknolojisinin kullanılmasını sağlayan esnek, açık API platformları yaratmaya çalışmaktadır.
Bu platformu kullanırken, kullanıcılar neredeyse anlık olarak işlem yapabilecek ve altyapı oluşturmadan, mevzuat ile bütünleşmeden, her yeni ülkede ve her yeni bankada çok erken bir zamanda ödeme hizmetleriyle etkileşimleri resmileştirmeden kendi son uygulamalarını ve hizmetlerini yapılandırabilecektir. Platform zaten teknoloji ve yasal entegrasyona sahip olduğu için, bu platform yeni oyuncuları daha ucuz ve daha hızlı bir şekilde bağlayabilir.

ZODIAQ, hesaplara çevrimiçi erişim ile güçlü müşteri kimlik doğrulamasını (SCA) tanıtan, elektronik transfer siparişlerini aktaran ve kullanıcı verilerini iletmek için kullanılan kanallar için belirli güvenlik gereksinimleri sağlayan artan güvenlik gereksinimlerini belirler.
Açık API arayüzüyle ZODIAQ platformu, dış bilgi sistemleri ile veri alışverişini sağlayacak ve onlara çeşitli hazır servisler sağlayacaktır.

ZODIAQ sistemi ayrıca müşterilerine çeşitli bankacılık hizmetleri ve değişim işlemleri sunacaktır.
Zodiaq Kripto-Döviz Değişimi, Zodex olarak kısaltılmıştır, Zodiaq projesinin bir parçasıdır ve önemli bir altyapı elemanıdır.
Bugünün dünyasında, çok miktarda kriptografik dünya verisi var ve ZODIAQ, AI teknolojisini / derinlemesine öğrenmeyi tanıtacak.

ZODIAQ TOKEN (ZOD)
ZOD tokenleri dağıtılacak olduğunda ICO tutma kavramı, sonlu çok aşamalı bir sıralı diziye sahiptir. Bir jetonun başlangıç ​​fiyatı 0,1 ABD Dolarıdır. Adım adım finansmanın finansman yönteminin, hem projeler hem de proje katılımcıları için birtakım avantajları vardır.


ZODIAQ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ZİYARET EDİN:

Web sitesi: https://www.zodiaq.io/
Teknik dokümantasyon: https://zodiaq.io/file/ZODIAQ_WP.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ZodiaqCorp/
Twitter: https://twitter.com/zodiaq_io
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3411516.0
Orta: https://medium.com/zodiaq
Telgraf: https://t.me/zodiaq_group
Kullanıcı adı: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063468
ETH: 0x4a4cc6AEBC7757D4A698024a39ACf81E131BF0a0

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda