Rabu, 27 Juni 2018

ExToke Merkezi Olmayan Ethereum Token Değişimi

tanıtım
Ethereal tabanlı belirteçler, son 12 ayda hiç olmadığı kadar popüler hale geldi ve
Bu rakamların meningkat.ExToke merkezi olmayan ticaret sektöründe boşlukları doldurmak için ve her iki tüccarlar ve pengembang.Masalah sorun karşılaştığı merkezi alışverişini yararlanma denklemlerin maliyetini mücadele için geliştirilmiştir devam eder, ancak bunlarla sınırlı değildir:

1. Yüksek Maliyet
2. Güvenlik sorunları (yönetici hesabına kaydedilen para)
3. Bir hacker kurbanı olma riski

DEX endüstrisinin karşılaştığı problemler bunlarla sınırlı değildir:

1. Yüksek Maliyet
2. Müşteri desteğinin olmaması

Çözümlerimiz Merkezi olmayan bir değişim, ticaretin en güvenli yoludur. DEX ile paranızı tutarsınız. SENİN fonlarınızı. Off-shore.peretas tarafından verilmesini bekleyen yönetici hesaplarında oturmuyorlar! DEX çözümleri dirmemizin var ve cüzdanınızda onları güvenli tutmak akıllı sözleşme XTO kami.ANDA üzerinden tam güvenlik sunuyor.

XTO akıllı ürünlerimiz, hiçbir ücret ödemeden güvenli ve anında işlem yapabilir. ExToke sizin ticaretin tidak.komisi oluşturmak ve fonlar cüzdan üzerinde oturan herhangi bir noktasında asla milikmu.Kami da e-posta, sosyal medya aracılığıyla özel destek ekibi 24/7 sunuyor itu.bukan ve canlı melalui.Mengapa ademi sohbet? Yerinden değişimi Kullanıcıları tutmak için üçüncü taraf hizmetlerine olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırarak
merkezi bir sistemde fonlar. Ticaret gerçekleşir. otomatisprose, tanpabiaya perdagangan.Lebih önemlisi aracılığıyla PeerToPeer modunda, fonlar merkezi değişime aksine kullanıcılara kendilerini aittir. kullanıcı kendi para yatırarak, bunlar esasen fonuna bunu pertukaran.Selain edilir (CEXs), hiçbir merkezi sunucu olduğundan saldırıya uğradı, sunucu durma zamanı ya da büyük çaplı korsanlık korkusu yok. merkezileşmiş değişimi sınırlı denetim ve sürekli hack tehditleri ile fonun velayetini tutarak bankaya benzer bir modeli takip ediyor iken "temelde merkezi olmayan değişim, gerçek insanlar alışverişi bir şeydir.

fırsat
Güvenli ve güvenli DEX için fırsatlar vardır. Daha fazla Central olayı ile
Değiş tokuş edildi, tüccarlar ademi merkeziyet ihtiyacından daha fazla haberdar oldu,
daha aman.ExToke çözüm sadece teklifler ve anlık, merkezi olmayan ticaret çözümleri değil, aynı zamanda biayadan böylece sağlanması, sanayi DEX rakipsizdir müşteri desteği sağlama giymek vermedi merkezi olmayan değişim paketinin ExToke.menonjol çok kecil.Manfaat için orada Pedagang.BiayaTidak Maliyet, yatırımcıların alma konusunda endişe duymadan bir dizi jetonu ticaret yapabilecekleri anlamına gelir.
maliyete bağlı kayıp. Bu, engelleyici maliyetler olmadan bazı kısa vadeli alım satım stratejileri kullanma fırsatı sunar! .Support
ExToke, ticaret deneyiminizin olabildiğince sorunsuz olmasını sağlamak için 7/24 özel destek sunar.

ICO'nun Faydalarına İlişkin Faydalar

Pazarlama Her jetonun serbest bırakılması, birden fazla sosyal medya ve mobil kanal aracılığıyla duyurulacak ve ExToke Mobile Trading App üzerinden bildirimler yapılacaktır. Maksimum kitleye ulaşmak için tüm projeler web sitemizde ve sosyal medyada listelenecektir.

Yatırımcıların bizim borcumuzdaki isminizi alması için teşvik ücreti büyüktür.
Sınırsız yatırımcıların ve belirteçlerinizin ticaretine kesintisiz erişimin sağlanması için geliştiricilere 7/24 özel destek sağlar.

ExToke 2.0: ExToke 2.0, kullanımı kolay ICO platformumuz. Kullanıcılar doğrudan Crowd Satışını platformumuzdan başlatabilecekler. Üyeler platformumuza katılabilir ve ICO'dan değişim listelerine geçiş, tüm taraflara fayda sağlayan sınırsız bir geçiş olacaktır.

Mobil Ticaret Uygulaması: Dostu ve Kolay Kullanılan Mobil Uygulama Eylül 2018'de, Extoke Android'de kullanıcı dostu mobil ticaret uygulamasını başlatacak
ve iOS.

Tam bilgi için şunu tıklayın:

Resmi Web Sitesi: https://www.extoke.com
ICO sayfası: https://www.extoke.com/tokensale.html
Teknik İnceleme: https://www.extoke.com/white-paper.pdf
Twitter: https://twitter.com/ex_toke
Facebook: https://www.facebook.com/extokecom/
Resmi Telgraf Grubu: https://t.me/extoke
Benim profilim: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063468
ETH: 0x4a4cc6AEBC7757D4A698024a39ACf81E131BF0a0

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda