Rabu, 27 Juni 2018

Blockonomics

Blockonomics, Bitcoin alan yatırımcılar için sektörün önde gelen ödeme işleme sistemidir. Amacımız kullanıcılarımıza tamamen merkezi olmayan, güvenilir ve güvenli, tamamen lisanssız, düz Bitcoin cüzdan ödeme çözümü sunmaktır. Kendimizi, ademi merkeziyet ve kriptografinin güçlü yandaşları olarak görüyoruz.

2015'ten beri, Blockonomics, binlerce eTicaret sitesinin Bitcoin, Etereum, Litecoin ve diğer büyük alt kodları müşterileri için ödeme seçenekleri olarak ekleyerek satışları artırmasına yardımcı oldu. Ayrıca şirket, son Bitcoin teknolojisi ile yenilik yapmaya devam etmiştir. Takım ve Blockonomics geliştiricileri, desantralizasyon ve kriptografide Bitcoin'in gücüne şiddetle inanmaktadır.

Blockonomics, sen https://ico.blockonomics.co/ online bulabilirsiniz, ekibi ile Shiva Sitamraju, tasarımı ve etkin bir dağıtım sistemi uygulayan ve proje Bitcoin / blockchain içinde bir uzman tarafından kurulan Hindistan merkezli bir başlangıç ​​olduğunu küresel pazarlama uzmanı ve cryptocurrency geliştiricisi. Shiva Sitamraju, Blockonomics'in diğer ödeme sağlayıcılarından farklı olduğunu belirtiyor. Örneğin, Paypal, en popüler kredi kartı ağ geçidi ve sanal fiat ödeme işlemcisi olarak düşünün, aynı zamanda donma fonları ve diğer şüpheli iş uygulamaları için de ünlüdür. Bitpay ve Coinbase, iki ödeme Bitcoin en popüler tüccarlar benimsenmesini artırmak için büyük çaba sarf ettiğini, ancak her iki alınan fonlar için bir "ajan ve muhafızı" gibi davranan, Paypal ile aynı temel modeli olması ve kısıtlamak ya da "yüksek risk" kullanılmasını yasaklar ve yasaklanmış iş türleri. Platformun kullanılması KYC / diğer belgeler ve uzun bir onay süreci gerektirecektir. "Küçük bir işletme iseniz, ürünler geliştirme yerine para ve zaman ödeme almak için onay ve belgeleri elde etmek banka / şirket peşinde harcama vakit geçirmeyi tercih." Sitamraju Shiva söyledi.

Bitcoin Çanta


Bitcoin adresinizden / xpub'unuzdaki sekmeleri tek bir yerden kaydedin, Adres dengelerinizi izleyin, Kredi / debet e-posta bildirimlerini alın, İşlem maliyetlerini optimize edin, Etiket ve bitcoin adreslerini toplayın.

Peer-to-Peer & BlockExplorer Şifreli Faturalama Sistemi


Dalgalanan fiyatlar hakkında endişelenmeden Bitcoin faturalarını göndermenin en kolay yolu. Faturanız da şifrelenir, gizliliği artırır, Bitcoin Fatura nasıl oluşturulur: 1. Ödemeniz doğrudan cüzdanınıza gönderilir 2. İlk yol, alıcının bitcoin adresini 3 kullanmasıdır. Ikinci, XPub ve Cüzdan Watcher tuşlarını kullanır
Tüccarların doğrudan HD cüzdanlarına bitcoin almasına izin verir, Onaylar / KYC gerekli değil, Woocommerce, Prestashop, Herkes için Bitcoin Ödemeleri kabul et gibi popüler e-ticaret platformları için eklentiler!
Belgelersiz, Engelsiz,

Cüzdanınıza atlayın: Gerekirse kendi bitcon'unuzu kontrol edersiniz. Trezor, mycelium, muhasebeci gibi tüm büyük HD cüzdanlar destekleniyor, anında ödeme alın ve transferleri veya aşırı ücretleri unutun.

Kolay Entegrasyon: Opensource eklentimizi kullanarak sitenizde dakikalar içinde çalışan bitcoin ödemeleri alabilirsiniz. Dünya çapında 2.000'den fazla satıcı tarafından güvenilen. Platformumuzu kullanarak mevcut mağazalar hakkında daha fazla bilgi edinmek / daha fazla bilgi edinmek için [1] ve [2] blog gönderilerini görüntüleyin.

Kurumsal Hazır: Dünyanın her yerinde işiniz için eksiksiz fatura sistemi! Özel fatura, e-posta bildirimi, işlem geçmişi görünümü için eşler arası. Ödeme tehlikeye girmiyor - boşluk limitinde sorun yok.

daha fazla bilgi için aşağıdaki linke tıklayın:

Ann Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4421484
Web sitesi: https://ico.blockonomics.co/
Teknik İnceleme: https://ico.blockonomics.co/docs/Blockonomics_Whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/blockonomics_co
Facebook: https://www.facebook.com/Blockonomics-1619324884975855/
Telgraf: https://t.me/BlockonomicsICO
Reddit: https://www.reddit.com/r/blockonomics/
Benim profilim Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063468
ETH: 0x4a4cc6AEBC7757D4A698024a39ACf81E131BF0a0

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda