Rabu, 27 Juni 2018

BLOCKONOMICS

hallo vriend allemaal hoe gaat het met je in goede gezondheid altijd groet respect en wil je vandaag weer ontmoeten, we presenteren en introduceren een van projec BLOCKONOMICS waar projec heel goed is vooruit en belooft in het gezicht van het tijdperk de groeiende wereld zodat met de aanwezigheid van dit project zal uw maatstaf zijn bij het nemen van een goede beslissing, want we zijn vol vertrouwen met dit project. Vooruit zullen we allemaal succesvol zijn in het kansenaandeel.
succes is altijd projec BLOCKONOMICS hopelijk altijd glorieus en wordt een geweldig en beste project.


Blockonomics is een toonaangevende betalingsverwerkingssysteem voor verkopers die Bitcoin accepteren. Het doel van Blockonomics is om gebruikers te voorzien van echt gedecentraliseerde, betrouwbare en veilige, volledig probleemloze, rechtlijnige betaaloplossingen voor BTC-portefeuilles.

Blockonomics is een gedecentraliseerde bitcoin-betaaloplossing waarbij de platformdiensten de functionaliteit van de portefeuilles die u al hebt, verbetert. Het doel van het platform is om gebruikers in staat te stellen om direct bitcoin te accepteren, of het nu gaat om facturering, het ontvangen van donaties of het runnen van een e-commerce winkel.

Blockonomics is een oplossing met gespecialiseerde transactietools die het gebruik van BTC verbeteren. Met de betaling kunt u gemakkelijk BTC-betalingen accepteren in uw WHMCS-installatie. Er zijn geen beveiligingsrisico's; betalingen gaan rechtstreeks naar uw eigen BTC-portemonnee. Het volledige verificatieproces vindt plaats op de Blockonomics-website. Alle belangrijke HD-portefeuilles evenals alle belangrijke valuta worden ondersteund. Geen goedkeuring van API-sleutels vereist, installatie is snel en eenvoudig.

Blockonomics garandeert de absolute afwezigheid van tussenpersonen, het gebrek aan toegang tot persoonlijke sleutels van gebruikers, de afwezigheid van KYC / documentatie en directe en directe betalingen en e-Commerce-donaties aan een SegWit-portemonnee of SegWit.


team

Team is een goede mix van experts uit verschillende vakgebieden. Er zijn experts in bedrijfskunde en werktuigbouw, evenals softwareontwikkeling en financiën. Alle belangrijke werknemers kunnen terugkijken op een lange en succesvolle carrière en de nodige ervaring bij het bedrijf brengen.


Rodmap

1.September 2018 Meer e-commerce integraties - Shopify, OpenCart, ZenCart, Wix etc.
2. Verbeteringen in BlockExplorer en blockchain in december 2018 - Nauwkeurige schattingen van de bevestiging voor mempool-transacties. Grafieken en diagrammen om blockchain-gegevens bij te houden.
3. maart 2019 Oorspronkelijke ondersteuning voor altcoin voor Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash - Verbeter de klantervaring door altcoins-betalingen te accepteren samen met Bitcoin. Volg alle munten van hetzelfde dashboard.
4. Juni 2019 Bliksem-netwerkintegratie - Eenvoudige integratie om Lightning Network-betalingen op uw website te ontvangen. Ontvang betalingen zo laag als 1 ¢ zonder overhead.
5. Nov 2019 Nul bevestiging betalingen - Accepteer nul bevestiging betalingen met onze speciale API die mogelijke dubbele uitgaven met hoge nauwkeurigheid detecteert.
6. April 2020 API verzenden met multisignatuur-portefeuille - Veilige en krachtige API om cryptobetalingen programmatisch te verzenden.


Token Sale

Belangrijke informatie over BCK-tokens: klanten kunnen BCK-tokens gebruiken voor meer dan 2000 wereldwijd door Blockonomics aangedreven zweren, zonder enige betalingstoeslag te betalen voor BCK-transacties op het platform. In het geval van e-commerce-aankopen voor door Blockonomics aangedreven e-commercesites, kunnen klanten naast Bitcoin BCK-tokens gebruiken, waarbij ze kortingen op de gekochte artikelen gebruiken. Ten slotte kunnen klanten met BCK-token bonussen / beloningen ontvangen voor transacties. In de Blockonomics-markt zal de BCK-tokenprijs bestaan in de functie van vraag en aanbod.
Het totale aanbod wordt geschat op 1.000.000.000 BCK.

meer informatie klik op de link hieronder:

Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4421484
Website: https://ico.blockonomics.co/
Whitepaper: https://ico.blockonomics.co/docs/Blockonomics_Whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/blockonomics_co
Facebook: https://www.facebook.com/Blockonomics-1619324884975855/
Telegram: https://t.me/BlockonomicsICO
Reddit: https://www.reddit.com/r/blockonomics/
Mijn profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063468
ETH: 0x4a4cc6AEBC7757D4A698024a39ACf81E131BF0a0


0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda