Rabu, 27 Juni 2018

EXTOKE PLATFORM ICO

  

ExToke is gratis beschikbaar en voor alle klanten die niet verantwoordelijk zijn voor de aankoop of verkoop van het PRODUCT. Stel je voor dat DEX ter plekke dood is, wat je nodig hebt voor een slimme XTO.

Waarom ExTooke?

ExToke is ontworpen om de leegte in een gedecentraliseerde handelsindustrie te vullen en kosten voor gelijkheid voor verkopers en ontwikkelaars te elimineren.
De problemen met centrale uitwisselingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: hoge tarieven, beveiligingsproblemen (geld dat is opgeslagen in beheerdersaccounts) zijn serieuze risico's om een ​​hacker te worden en de problemen waarmee de DEX-industrie kampt, maar zijn niet beperkt tot: hoge kosten, gebrek aan klantenservice. ExToke lost dit probleem op door een gedecentraliseerde uitwisseling. Met DEX bespaart u uw geld. ExToke DEX DEX biedt volledige beveiliging via ons XTO smart-contract. Je hebt je geld en ze blijven veilig in je portemonnee. Xksklyuzivny XTO contracten van ExToke beveiligde carry en transactie onmiddellijk, zonder enige kosten. ExToken Doe het niet met uw geld, wie u in uw leven bezit, en niet met uw geld in de buurt van uw geld dat u in uw lichaam hebt, en u bent niet in de buurt.

Voordelen van ExTokes:

1. Voor handelaren: kosten. Er zijn geen kosten die niet betekenen dat handelaren een aantal fiches kunnen wisselen zonder zich zorgen te hoeven maken over Otomi-verliezen als gevolg van kosten. Grappige strategie zonder vervelende kosten! Een irritante uitgave!
ExToke-ondersteuning biedt 24/7 speciale ondersteuning om de meest effectieve uitwisseling van ervaringen te garanderen!

2. Eigenaar van ICO: marketing. Elk tokenprobleem wordt aangekondigd via meerdere sociale netwerken en mobiele waarschuwingskanalen via de ExToke mobile commerce-app. Alle projecten worden vermeld op onze website en op sociale netwerken om een ​​maximaal publiek te garanderen.

Kosten zijn een uitstekende stimulans voor beleggers om hun token op onze beurs te verhandelen.
24/7 ondersteuning Ondersteuning voor speciale ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat beleggers onbeperkte en continue toegang hebben om uw token te verhandelen.

Gebruik van fondsen
Beoordeling: 63% korting voor alle producten en accessoires van ExToke Bestelhoeveelheid: 25% korting voor goederenbestelling ExTooke
Algemeen beheerder: 12% zal worden voorzien voor algemene administratie en juridische kosten.


XTO token details

50% van de totale XTO-zendingen worden tijdens de tokenverkoop verdeeld. Elk XTO-token werd aanvankelijk beoordeeld tegen een gereduceerde prijs van .000001 ETH.



  • Totaal aanbod: 1 000 000 000 XTO
  • Verkooptoken: 500.000.000
  • XTO-hardkap: 500 ETH
  • Softcover: 50 ETH
  • Bestelnummer: 0,000001 ETH 1 XTO
  • Standaardwisselkoers: 0,0001 ETH 1 XTO
  • Voorbeeld op 27 juni 2018 om 05:00 GMT


Het perspectief van de auteur

Omdat blockchaintechnologie kriptovalyutnost is en elke dag met een opmerkelijke snelheid groeit, kan cryptocurrency er een zijn die we gebruiken om goederen en diensten in de toekomst te betalen. Exchangers zullen natuurlijk een belangrijke rol spelen in het dagelijks leven van elke retailer of operator, met name ExToke-facturen, omdat het gratis services biedt. Het geeft ons handelaren de mogelijkheid om een ​​aantal handelsstrategieën op korte termijn te gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe te betalen voor verliezen als gevolg van kosten (alle haatverlies, toch?).

VOOR VOLLEDIGE INFORMATIE BEZOEK

de officiële site: https://www.extoke.com
ICO-website: https://www.extoke.com/tokensale.html
Whitepaper: https://www.extoke.com/white-paper.pdf
Twitter: https://twitter.com/ex_toke
Facebook: https://www.facebook.com/extokecom
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4506005.0
Github: https://github.com/extoke
Telegram: https://t.me/extoke
Mijn profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2063468
ETH: 0x4a4cc6AEBC7757D4A698024a39ACf81E131BF0a0

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda