Selasa, 12 Juni 2018

EMMARES, en etkili pazarlama araçlarından biri olarak kabul edilir

Screenshot_560.png

EMMARES, ilgilenen alıcılarla iletişim için yüksek kaliteli bir posta içeriğidir. Daha iyi içerik, daha düşük sıklık ve içerik derecelendirmesi oluşturarak, emareler yeni bir değer, daha geniş bir e-posta satıcıları kitlesi ve alıcı için istenen içeriğe sahip bir miktar spam içerir. Emmares ayrıca bir e-posta puanlama sistemi, karlı ve oldukça karlı e-posta pazarlamacıları (gönderenler) ve e-posta alıcıları (tüm e-posta kullanıcıları) olarak bilinir.

EMMARES sistemine kayıt olarak, MARKETERS e-postaları içeriklerine daha fazla ilgi duyan müşterileri çekebilme yeteneğine sahiptir. Alıcıları tarafından iyi alınan içerikleri gönderdiklerinden, emmires sistemi, kullanıcılara Emmares sistemini kullanımlarını genişletmek ve sonuçları iyileştirmek ve YG'yi artırmak için kullanmak için kullanma olanağı verir. Kullanıcılar, içeriklerini değerlendiren Emmares Systems (alıcılar) içindeki kullanıcılara hediye verme temeline dayanan bir gruba yatırım yapacaktır.

Farklı gönderenlerden ve alıcılardan aldıkları içeriği değerlendirmek için, e-posta satıcıları ödül toplamadan fiş alır. Her değerlendirme için, e-posta alıcısı (kullanıcı) içeriğin değerlendirildiği e-posta satıcısından bir jeton alır.

Visi Emmares
Emmares'in vizyonu, elektronik pazarlama içeriğinin çok daha ağır olduğu bir dünya sunmaktır. Hizmetlerimiz sayesinde, e-posta pazarlamacıları sürekli olarak zaman içinde gelişmiş içerik almaya zorlanacak. Güvenilir bir tahmin, hepimizin spam'i en aza indirmesine yardımcı olacaktır. EMMARES, yeni bir altın e-posta pazarlaması başlatır. İnsanların zihninde güven ve kaliteyi temsil etmek için pazarlama mektupları göndermek istiyoruz.

Emmares'in Misyonu
Emmares'ın misyonu, içerik dağıtım sisteminin dinamik ve akıllı bir değerlendirmesini sağlayarak, spam içermeyen bir dünya yaratmak ve önemli bir rol oynamaktır.
E-posta pazarlaması, diğer dijital pazarlama kanallarından daha fazla kullanılır, ancak aynı değildir. Birçok açıdan bu, e-posta pazarlamacılığında kullanılan her iki içeriğin de çok düşük kaliteye sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Müşterilerin e-posta yoluyla satıcılar tarafından sunulan bilgilere ihtiyaçları vardır, ancak bunlar düşük kaliteli bilgi almayacaktır. EMMARES tarafından sunulan akıllı hizmetlerin kullanılmasıyla, kullanıcılar nihayetinde standartlarına uygun içerikli e-postalar alabilir ve cinsiyetlerine ve bölgelerine göre uyarlanabilirler.

Tüm e-postaların alındığı dünya
Daha az spam
Kalite kontrol
Hedef müşterilere ulaşın
Ödüllendirilmeli

Gerçekleşme akımı
Etheren Blockchain uygulama platformuna Token Token EMA ERC20 uygulandı. Token EMA için Ethereum ve Soliditede yazılmış diğer tüm sözleşmeler. Tüm merkezi olmayan EMMARES Marketplace kullanıcıları EMA Ethereum cüzdanını toplayacak.
E-posta satıcıları bu basit adımlardan sonra EMMARES (EMA) kullanacak

escalera:
Sözleşmeyi imzaladıktan sonra gönderen, bütçeyi tamamen kullanana kadar kartı içeren özel bir kağıt çanta için en çok anlaşılan EMA para biriminin servis ücretini öder.
Alıcı, e-posta içeriğinin kalitesini değerlendirir ve bir EMA jetonu ile ödüllendirilir.
Kullanışlı bir bagaj gönderildikten ve / veya son kullanma tarihinden sonra, alıcı içerik sağlayıcının bir kriptografik ödül alıp almayacağını kontrol edebilir. Blokroomda sınıflandırmayın ve genel kalite değerlendirmesini dikkate almayın. Böylelikle, alıcı içeriği hızlı bir şekilde değerlendirmek ve ilk kez yayınlandığı anda içeriğe dair izlenim vermek için motive olacak. Buna karşılık editörler, blok zincirinde uygun kalite değerlendirmelerini elde etmek için en uygun geri bildirimi sağlamak için motive olacaklardır.
Kullanıcılar, DEX'i değiştirerek ETH'yi EMA'ya dönüştürebilir veya tersi olabilir.
Her döngüde, işlem işlemleri ve hizmet ücretleri dahil olmak üzere, gaz tarifeleri ve hizmetleri uygulanır.

Önceden satın alın ve Crowdsale
Token Simbol: EMA
1 EMA = 0.12 USD
Toplam teklif: 500 milyon EMA
Softcap: 2 milyon dolar
Hardcap: 22,5 milyon ABD Doları
Ön siparişlerin satışı: 1 Mart'tan 15 Mart 2018 2018'e
ICO: 19 Mart 2018-19 Nisan 2018
Satış için jetonlar (ICO ve ICO'dan önce): 255 milyon EMA

Alıcının e-postası, e-posta satıcıları ve e-posta servis sağlayıcıları üzerinde çok olumlu bir etki yaratabilecek yeni nesil EMMARES e-postalarının geliştirilmesini teşvik etmek için, EMA jetonları kullanıma sunuldu ve artık dağıtıma hazır hale getirildi. Dağıtım planında, 3 aşamalı özel bir yerleşimde 3 aşama, lansman öncesi bir aşama ve uluslararası dağıtım (“dağıtım”) bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ:

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda