Senin, 25 Juni 2018

EMMARES: E-posta Devrimi'ne Katılın


E-posta reklamcılığı, diğer dijital pazarlama kanallarından daha sık kullanılır, ancak etki, olması mümkün değildir. Bu, büyük oranda içeriğin çoğunun kalitesiz olması gerçeğinden kaynaklanmaktadır. Pazarlamacılar, tanıtım mektuplarının içeriğinin kalitesizliğinden dolayı potansiyel müşterileri kaybederler. EMMARES kullanarak, kullanıcılar kendileri için özel olarak uyarlanmış bir reklamın e-postalarını alabilecekler. Ana görevimiz spam dünyasını kurtarmaktır.

EMMARES'in amacı, yalnızca ilgili yüksek kaliteli içeriği e-postaya göndermek. EMMARES'e katılarak, pazarlamacılar ürünlerine gerçekten ilgi duyacak daha fazla müşteri çekebilecek. E-postaların içeriğinin çok daha kaliteli olmasını istiyoruz. Yardımımızla, pazarlamacılar içeriği sürekli olarak iyileştirecek ve bu sayede kullanıcıların değerlendirmelerine yardımcı olacaklar. Pazarlamacılar e-posta gönderiyor, kullanıcılar satış mektubunun içeriğini değerlendiriyor ve içerik değerlendirmesi için belirteçleri alıyor, böylece şirketler hedef kitleyi genişletiyor ve kullanıcılar yalnızca postayla alakalı içerik alıyorlar.

EMMARES jetonlarını satın alarak, büyük bir potansiyele sahip yeni ve hızlı büyüyen bir projeyi destekliyorsunuz ve herkesin sadece onu ilgilendiren içerik alacağı ve e-posta yoluyla reklam kampanyaları yürüten şirketlerin daha yüksek bir yatırım getirisi aldığı bir sistemin parçası haline geliyorsunuz. EMMARES kullanıcısı olarak, e-postaların içeriğini yalnızca ilgilendiğiniz içeriğe abone olma özelliği ile değerlendirmek için jeton alacaksınız.

Ön sipariş satışı ve Crowdsale

Sembol Simgesi: EMA
1 EMA = 0.12 USD
Toplam Arz: 500 milyon EMA
Softcap: 2 milyon USD
Hardcap: 22,5 milyon USD
Satış öncesi sipariş: 1 Mar-15 Mart 2018 2018
ICO: Mar 19, 2018-19, Nis 2018
Satış için Token (Ön-ICO ve ICO): 255 milyon EMA

EMMARES'e Nasıl Katılabilirsiniz?


and Complete the registration

Jeton dağıtımı

Jetonlar toplanır çeşitli bölümler halinde dağıtılacaktır. Burada, aşağıda bölümlerin açık bir şekilde tarif ettiği her bölümdeki miktarın ayrıntıları


Projemizle ilgili bu video incelemesini izleyin



Bu, bu vesileyle EMMARES projesinin küçük bir incelemesi. Bilgi hala eksikse, doğrudan resmi web sitelerinde ve aşağıda sağlanan bazı bağlantılarda görebilirsiniz.

WEB SİTESİ: https://emmares.io/

0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda