Minggu, 10 Juni 2018

Bettium - innovatieve tarieven!


Goede middag, beste vrienden! Vandaag zullen we het hebben over een dergelijke richting als sportweddenschappen. Mee eens, deze richting is erg belangrijk. Velen van ons houden ervan onze zenuwen te kietelen door een of andere weddenschap te sluiten of door simpelweg het favoriete team te ondersteunen met een weddenschap. Maar op dit moment is dit gebied problematisch. Allereerst zijn dit hoge commissies met winst. Er is ook een limiet op het aantal inzetten. En om nog te zwijgen van het feit dat je gewoon simpelweg bedrogen kan worden en niets kunt betalen. Zoals je verschillende problemen ziet, maar het is heel serieus en het moet worden opgelost voor bredere betrokkenheid van mensen. Dus ik wil een project introduceren met de naam Bettium.

Bettium is in feite een project dat een kantoor van een bookmaker implementeert. Het mooie van dit project is dat het is gebouwd op een uitstekend gedecentraliseerd platform. De technologie waarop het project is gebaseerd, wordt blokkering genoemd. Velen weten het, maar ik wil u eraan herinneren dat gebruikers zich dankzij deze technologie geen zorgen hoeven te maken over de vervalsing van gegevens. Omdat dit niet realistisch is. Daarnaast zijn hier ook slimme contracten betrokken, die alle transacties met betrekking tot het betalen van uw winsten realiseren. Dankzij dit zal niemand u misleiden en uw winsten zullen niet verdwijnen, behalve u!

Het platform is een platform gerangschikt met behulp van P2P-technologie. Het belangrijkste kenmerk van het project is ook de aanwezigheid van kunstmatige intelligentie op het platform. Het ontwikkelingsteam gaf hem zelfs zijn eigen naam. En noem hem Merlijn. Hij zal geen kleine rol spelen in het project. Dankzij hem kan de gebruiker ofwel onafhankelijke bewegingen maken tegen de tarieven. Of vertrouw op professionals en hun kennis. In dit geval moet u betalen voor deze kennis. Maar dankzij dit zal zelfs een beginner in staat zijn om dergelijke weddenschappen te sluiten als professionals van zijn bedrijf en ook met hen om de winst te delen. Maar ook hier moet u begrijpen dat u dit voor professionals moet betalen, omdat niemand eenvoudig waardevolle informatie met u zal delen.


Zoals ik al zei, is het probleem van de procentuele inhoudingen voor weddenschappen dringend. Hier, in deze eenvoudige Lafa in plaats van gekke tien en procent, geef je slechts een cent in het 0.15% gebied! Denk maar aan dit verschil! Het platform zal dus een groot aantal gebruikers aantrekken.

Ik wilde ook de voordelen van dit project overwegen, dat het onderscheidt van de concurrenten.
Allereerst lost het project het probleem op van het beperken van het aantal inzetten. Draai dan niet, als het zelfs maar een enorme verhouding is, dan zal niemand je ervan weerhouden om zoveel als je wilt te zetten. Gewoon schoonheid.

Ten tweede is dit het minimum voor commissies. Over dit heb ik al verteld en zal niet diep gaan.
In de derde, onmiddellijke betalingen. Oh ja, je hebt het goed gehoord. Al je winsten worden direct betaald, dat wil zeggen, je hoeft niet te wachten, het is niet duidelijk wat je eerlijk verdiend geld kunt krijgen. Evenzo zullen transacties zelf ook een hoge snelheid hebben voor het werken in de blockroom.

De vierde is eerlijkheid en openheid. Zoals ik zei dankzij de technologie van blokkerende en slimme contracten, zal het maximale vertrouwen in het project worden bereikt, evenals op het gebied van tarieven.
Het project zal op elk moment en op elke plaats beschikbaar zijn. Gebruikers hoeven zich dus geen zorgen te maken dat de toegang tot het platform verloren gaat door een shutdown.

Het unieke van het platform zelf is dat zelfs een beginner in staat zal zijn om die weddenschappen als professional in zijn vakgebied te vervullen en ook de nodige kennis op dit gebied te verwerven. Tegelijkertijd wordt de interface van het platform zelf zeer individueel aangepast en dankzij dit wordt het extra gebruiksgemak van het project gecreƫerd.

Nu over het ICO-project.

Het token wordt genoemd: BETT.
De prijs per eenheid van het BETT-token is: $ 0,05.
Totaal aantal tokens: 1 000 000 000 BETT tokens.
Het minimale verkoopdoel is $ 7.500.000.
Maximaal verkoopdoel: $ 30.000.000.


referenties:

Officiƫle website: https://bettium.com/










0 Komentar:

Posting Komentar

Berlangganan Posting Komentar [Atom]

<< Beranda